Egyedi törlőkendők

Szemüvegtörlők    Képernyőtörlők     Lencsetörlők

Egyedi mikroszálas törlőkendők

Egyedi mikroszálas törlőkendők rendelésre

Ezek a rendelésre készült egyedi mikroszálas törlőkendők ultra finom mikroszálból készülnek, amivel óvatosan lehet tisztítani és védeni minden érzékeny és törékeny felületet. Rendkívül hatékonyak olyan felületeken, mint például a kamerák, lencsék, LCD képernyők, szemüvegek, CD-k, DVD-k, okostelefonok, MP3 lejátszók, órák és ékszerek. Nem hagynak nyomot maguk után!

Egyedi mikroszálas törlőkendők rendelése itt

Az egyedi mikroszálas törlőkendők hatalmas választékával állunk a rendelkezésére, melyek segítségével nem csak a felületeket tarthatja tisztán, hanem márkaépítésre is kiválóak, és termékeit is reklámozhatja velük. Ezek az egyedi mikroszálas törlőkendők velúr mikroszálból készülnek és máris készen állnak rá, hogy céglogóval vagy szlogennel feliratozzuk őket.

Egyedi mikroszálas törlőkendők széles választékban

Az egyedi mikroszálas törlőkendők hasznos, divatos és költséghatékony reklámtermékek! Válasszon az alábbi egyedi mikroszálas törlőkendők széles választékából. Időben szállítunk és 100%-os megelégedettségi garanciát nyújtunk a termékre és a szolgáltatásra egyaránt.

Egyedi mikroszálas törlőkendők rendelése itt

Egyedi mikroszálas törlőkendő választékunk megtekintéséhez kattintson a képekre:

Egyedi mikroszálas szemüveg törlőkendők     Egyedi mikroszálas képernyő törlőkendők    Egyedi mikroszálas lencse törlőkendők

Szemüvegtörlők    Képernyőtörlők    Lencsetörlők

Reklám mikroszálas törlőkendők rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott mikroszálas törlőkendőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott mikroszálas törlőkendőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@torlo-kendok.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.