Céges szemüvegtörlők

Szemüvegtörlők    Képernyőtörlők    Lencsetörlők

Céges szemüvegtörlők

Reklám mikroszálas céges szemüvegtörlők

A leghatékonyabb módja annak, hogy a szemüvegét tisztán tartsa és a legalacsonyabbra csökkentse a karcolódás lehetőségét, minden bizonnyal az, ha ezeket a mikroszálas szemüveg törlő kendőket használja. A reklám mikroszálas szemüveg törlő kendők a legjobb választás, hiszen puha és szöszmentes, és semmi olyan összetevője nincs, amivel össze lehetne karcolni a szemüveget. Soha ne használjon papírt vagy papírterméket, mivel a fa tartalmuk és a kicsi szálak könnyen összekarcolhatják a szemüvegét.

Reklám mikroszálas szemüvegtörlő kendők rendelése itt

A legjobb választás ez a céges mikroszálas szemüvegtörlő, mivel nagyon vékony poliészter és poliamid (nejlon) szálakból egyesítéséből készül. A vállalkozása, klubja vagy csoportja népszerűsítéséhez nagyszerű eszköz az egyedi feliratozással készült céges szemüveg törlők. Hatékony reklámajándékok kiállításokon, rendezvényeken vagy az Ön üzletében.

Mikroszálas céges szemüvegtörlőkReklám mikroszálas céges szemüvegtörlők

Alapanyag: tökéletes mikroszálas poliészter keverék, poliamid vagy nejlon.
Méret: Bármilyen méretben rendelhető.
Súly: 170G, 180G, 190G, 200G, 210G, 220G, 240G/m2
Forma: négyzet vagy téglalap alakú.
Nyomtatható felület: A teljes felület széléig
Színek: Akár négyszínes digitális nyomtatás is.
Emblémázási megoldások: Hőtranszferes nyomtatás, szitanyomás, dombornyomott logó, arany nyomás, ezüst nyomás.
Csomagolás: egyenként egy PVC tasakban, egyenként egy OPP tasakban vagy 100 darabonként egy műanyag zacskóban.
Szolgáltatásunk segítségével Önnek tökéletes minőségű, kiváló grafikai megoldással emblémázott szemüvegtörlő kendői lehetnek megfizethető áron.

Mikroszálas céges szemüvegtörlők rendelése itt

Céges mikroszálas szemüvegtörlők15×15 cm emblémázott mikroszálas céges szemüvegtörlők

A fentebb leírtak alapján Ön is láthatja, hogy a reklám céges szemüvegtörlők milyen széles választékát tudjuk előállítani Önnek.
A minimálisan rendelhető mennyiség 2000 darab. Darabár 114 – 77 Forint között.
Lehetetlen az összes lehetséges termékjellemző kombinációt felsorolni, és árajánlatunk az Ön rendelési mennyiségének, a termék méretének és az emblémázási technika függvényében alakul ki, amibe természetesen beleszámoljuk a maximálisan adható árengedményt is. Egy pontos árajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben nem látja itt pont azt, amire szüksége van.

Szemüvegtörlők    Képernyőtörlők    Lencsetörlők

Reklám mikroszálas törlőkendők rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott mikroszálas törlőkendőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott mikroszálas törlőkendőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@torlo-kendok.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.