Emblémázott képernyőtörlők

Szemüvegtörlők    Képernyőtörlők    Lencsetörlők

Emblémázott képernyőtörlők

Egyedi mikroszálas emblémázott képernyőtörlők

Reklámcélból logóval emblémázott LCD képernyő tisztító kendők rendelése 2000 darabtól. Az emblémázott képernyőtörlők hasznosak és hosszú távon is hatékony üzleti benyomást gyakorolnak ügyfeleire és potenciális vásárolóira.

Mikroszálas emblémázott monitortörlő kendők rendelése itt

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy a kiváló minőségű emblémázott mikroszálas képernyőtörlőket minden egyéb tisztítószer nélkül kell használni a mindennapi takarításhoz. Amennyiben a szennyeződés makacs, a képernyő csíkos, rászáradt piszok foltok és szennyeződések adódnak, használja ugyanazt az egyedi mikroszálas LCD képernyő törlő kendőt, de először permetezze be a felületet jó minőségű tisztítószerrel, hogy felázzon és a törlőkendő fel tudja venni.

Ezek a kiváló minőségű emblémázott mikroszálas LCD képernyőtörlők szöszmentesek, ezért tökéletesen tisztítanak bármilyen mobiltelefon, számítógép – PC, laptop, netbook, PDA, TV képernyőt vagy monitort.

Mivel a mikroszálas termékek használatával fölöslegessé válik az eldobható anyagok és a tisztítószerek használata, bátran mondhatjuk, hogy a mikroszálas termékek környezetbarát tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek a mikroszálas lcd képernyő törlőkendők rengeteg alkalommal kimoshatók és újra felhasználhatók.

Emblémázott képernyőtörlőkEgyedi mikroszálas emblémázott képernyőtörlők

Alapanyag: tökéletes mikroszálas poliészter keverék, poliamid vagy nejlon
Méret: Bármilyen méretben rendelhető
Súly: 170G, 180G, 190G, 200G, 210G, 220G, 240G/m2
Forma: négyzet vagy téglalap alakú
Nyomtatható felület: A teljes felület széléig
Színek: Akár négyszínes digitális nyomtatás is
Emblémázás: Hőtranszferes nyomtatás, szitanyomás, dombornyomott logó, arany vagy ezüst nyomás
Csomagolás: egyenként egy PVC tasakba, egyenként egy OPP tasakba vagy 100 darabonként egy műanyag zacskóba

Mikroszálas lcd törlő kendők rendelése itt

Egyedi emblémázott képernyőtörlők15 x 18 cm emblémázott képernyőtörlők

A fentebb leírtak alapján Ön is láthatja, hogy az emblémázott lcd törlőkendők milyen széles választékát tudjuk előállítani Önnek.
A minimálisan rendelhető mennyiség 2000 darab. Darabár 79 – 115 Ft között.
Lehetetlen az összes lehetséges termékjellemző kombinációt felsorolni, és árajánlatunk az Ön rendelési mennyiségének, a termék méretének és az emblémázási technika függvényében alakul ki, amibe természetesen beleszámoljuk a maximálisan adható árengedményt is. Egy pontos árajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben nem látja itt pont azt, amire szüksége van.

Szemüvegtörlők    Képernyőtörlők    Lencsetörlők

Reklám mikroszálas törlőkendők rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott mikroszálas törlőkendőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott mikroszálas törlőkendőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@torlo-kendok.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.