Mikroszálas üléshuzatok

Reklám mikroszálas üléshuzatok

Céges reklám mikroszálas üléshuzatok

Mikroszálas reklám üléshuzatokHa ügyfelei sokat utaznak, vagy Önnek van utazással kapcsolatos cége, ötletes reklámajándékok ügyfelei számára ezek a mikroszálas anyagból készült ülésre kerülő huzatok, melyek különböző méretben készülhetnek, és bármilyen színvilágot meg tudnak testesíteni.

Reklám mikroszálas üléshuzatok rendelése itt

Mikroszálas üléshuzatokEgyedi reklám mikroszálas üléshuzatok

A reklám mikroszálas üléshuzatok a legjobb céges reklámtárgy választás, mivel nagyon vékony poliészter és poliamid (nejlon) szálak egyesítéséből készül. A vállalkozása, klubja vagy csoportja népszerűsítéséhez nagyszerű eszközök a saját céglogóval emblémázott mikroszálas üléshuzatok. Hatékony reklámajándékok kiállításokon, rendezvényeken vagy az Ön üzletében.

Logózott mikroszálas üléshuzatok egyedi rendelésre

Reklám üléshuzatokA reklám mikroszálas üléshuzatok egyedi rendelésre készülnek.

Méret: nincs standard méret, az Ön által kért méretben kerülnek legyártásra.

Alapanyag: mikroszálas szövet, nem szálazódik.

Minimálisan rendelhető mennyiség: 1000 darab/modell.

Darabár: 357 Ft-tól.

Egyedi gyártású céges logózott mikroszálas üléshuzatokkal szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott mikroszálas törlőkendőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@torlo-kendok.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.