Reklám lencsetörlők

Szemüvegtörlők   Képernyőtörlők   Lencsetörlők

Emblémázott mikroszálas reklám lencsetörlők

Amikor eljön az ideje, hogy megtisztítsa például egy fényképezőgép lencséjét, határozottan ajánlott, hogy mikroszálas reklám törlőkendők vagy lencsetörlő kendők segítségével tisztítsa meg. Az objektív pamut vagy papírtörlővel való tisztítását mindenképpen kerülni kell, mivel ezek könnyedén megkarcolhatják a felületet és ezáltal nem fog rendesen átlátni a lencsén, vagy az is könnyen előfordulhat, hogy elmosódott képeket készít.

Emblémázott mikroszálas reklám lencsetörlők rendelése itt

Legyen Önnek saját logóval vagy márkanévvel emblémázott lencsetörlő kendője, és ajándékozza őket az ügyfeleinek reklámajándék gyanánt. Valamint javasolja ügyfeleinek, hogy az emblémázott mikroszálas lencsetörlők használata a legjobb módja annak, hogy az optikai lencséket tisztán tartsák. Így Ön is biztos lehet benne, hogy ügyfelei mindig használni fogják az Ön logójával ellátott egyedi emblémázott lencsetörlő kendőit.

Mikroszálas reklám lencsetörlőkEmblémázott mikroszálas reklám lencsetörlők

Alapanyag: tökéletes mikroszálas poliészter keverék, poliamid vagy nejlon
Méret: Bármilyen méretben rendelhető
Súly: 170G, 180G, 190G, 200G, 210G, 220G, 240G/m2
Forma: négyzet vagy téglalap alakú
Nyomtatható felület: A teljes felület széléig
Színek: Akár négyszínes digitális nyomtatás is
Emblémázás: Hőtranszferes nyomtatás, szitanyomás, dombornyomott logó, arany nyomás, ezüst nyomás
Csomagolás: egyenként egy PVC tasakba, egyenként egy OPP tasakba vagy 100 darabonként egy műanyag zacskóba

Emblémázott mikroszálas reklám lencse törlő kendők rendelése itt!

Lencsetörlők kendők18×18 cm emblémázott mikroszálas reklám lencsetörlők

A fentebb leírtak alapján Ön is láthatja, hogy az emblémázott mikroszálas reklám lencsetörlők milyen széles választékát tudjuk előállítani Önnek.
A minimálisan rendelhető mennyiség 2000 darab. Darabár 82-121 Ft között.
Nem áll módunkban az összes lehetséges termékjellemző kombinációt felsorolni: az mikroszálas lencse törlő kendők ára a rendelés mennyiségének, a méretnek és az emblémázási technika függvényében alakul ki. Egy pontos árajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szemüvegtörlők   Képernyőtörlők   Lencsetörlők

Reklám mikroszálas törlőkendők rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott mikroszálas törlőkendőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott mikroszálas törlőkendőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@torlo-kendok.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.