Gyártás

Mikroszálas törlőkendők készítése

Mikroszálas törlőkendők készítése – reklám megoldás Önnek

Mikroszálas törlőkendők készítéseA reklámcélra használható kínai gyártású mikroszálas törlőkendők készítése és forgalmazása a cégünk egyik fő profilja. Egyedi rendelésre készült logózott mikroszálas törlőkendők széles választékát gyártjuk, egyedi rendelésre, melyek minden típusú szemüveg, lencse, fényképezőgép, kamera, LCD képernyő, monitor, ékszer, háztartási gép, precíziós elektronikai műszer, kiváló minőségű bútor, autóablak, sportszer, stb. sikeres tisztítására alkalmasak.

Mikroszálas törlőkendők rendelése itt!

A mikroszálas törlőkendők kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a legfejlettebb gyártási technológia felhasználásával, belföldi és külföldi ügyfeleink részére egyaránt.

Törlőkendők készítéseA logózott mikroszálas törlőkendők készítése egy olyan iparág, melyben ma már piacvezetőnek számítunk, és megalakulásunk óta támogatjuk a technikai és a menedzsment innovációt. A mikroszálas törlőkendő gyártó és beszállító státuszunk fontossága annak köszönhető, hogy technológiai fejlesztési készségeink első osztályúak, termelékenységi kapacitásunk nagy, képesek vagyunk időben szállítani, valamint a minőségbiztosításunk is jó hírnevünket erősíti. A menedzsment és marketing csapatunk kiválóan teljesít, valamint a fejlett technológia áll az Ön rendelkezésére. A mikroszálas törlőkendők készítése során garantáljuk a kiváló minőséget és a megfizethetően alacsony árú mikroszálas törlőkendők beszállítását ügyfeleinknek.

Több okunk is van azt hinni, hogy ameddig a stratégiai terveink promoválásának a reformja összhangban van a cégek érdekeivel, a fiatal, egészséges, nemzetközi tervező és gyártó vállalatok alakítják majd a közeljövőt. Előlegezze meg nekünk a bizalmat, legyünk üzleti partnerek a mikroszálas törlőkendők készítése folyamatában, és még többet fogunk dolgozni a termékfejlesztésen és a fokozatosan felépített jó ügyfélszolgálat kialakításában.

Mikroszálas törlőkendők rendelése itt

Mikroszálas törlőkendők készítése – a gyártási folyamat

Mikroszálas törlőkendő készítésMikroszálas törlőkendők készítése – alapanyagok

Annak függvényében, hogy milyen típusú fonalra van szükség a termeléshez, beszerezzük a szükséges nyersanyagot, és összesodorjuk a szintetikus alapanyagokkal. A könnyebb szövés érdekében a fonalat bevonatozni vagy méretezni kell. Az anyag általában fehérítési folyamaton megy át, azért, hogy teljesen ki legyen fehérítve a festés előtt (amennyiben festésre kerül a sor). Ha az anyag fehér kell maradjon, akkor optikai fehérítőt használunk, hogy még fehérebbnek látszódjon. A festéshez komplex összetételű szintetikus vagy kémiai színezékeket használnak, hogy a végeredmény színtartó és fényes legyen.

Mikroszálas törlőkendők rendelése itt

Mikroszálas törlőkendő gyártóMikroszálas törlőkendők készítése – tervezés

A legtöbb mikroszálas törlő nem kifejezetten bonyolult mintázatú. A nagy többség egyszerű szőtt anyag hurkos cölöpös dobby szövőszéken készítve, egyenes élekkel és sarkokkal. A méretek és a színek a megrendelés függvényében változnak. A kereslet egyre inkább a fehér és a csontszínű mikroszálas törlők felé irányul.

Amennyiben festeni kell, a nagy, festetlen, vágatlan tekercseket nagy kád festékekbe teszik bele, amelyek már bizonyítottan kiállták a lakossági mosási szokások próbáját. Miután a mikroszálas törlők megfestődtek, kiemelik őket a tartályokból és két nagy kemény görgő között kipréselik belőlük a fölösleges testéket. Egy alapos gőzölés után kialakítják a kért színt. A mikroszálas törlőket megszárítják, majd az alapos szárítási folyamat után a száraz, festett mikroszálas törlők készen állnak a vágásra, nyomtatásra és emblémázásra.

Mikroszálas törlőkendő gyártásMikroszálas törlőkendők készítése – vágás és nyomtatás

Az ügyfeleink szükségletei szerint, a mikroszálas törlők standard 10cm*15cm, 15cm*15cm, 15cm*18cm méretekre darabolhatók, vagy bármilyen más méretre, az ügyfél igényei szerint. A vágás azután történik, miután a mikroszálas törlők az ügyfél kérése szerint meg vannak festve.

Mikroszálas törlőkendők rendelése itt

Mikroszálas törlőkendők készítése – nyomtatás vagy szövés

Önnek, kedves Ügyfél, többféle nyomtatási eljárás közül van lehetősége választani: hőtranszferes nyomtatás, szitanyomás, dombornyomás, arany bélyegzés vagy ezüstözés. Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a hőtranszferes megoldás nyújtja a legszebb nyomtatási hatást. A feliratozás után, egyes ügyfeleink kérik, hogy a kendő legyen beszegve, ezért el kell küldenünk az nyomtatott mikroszálas törlőkendőket a varró részlegre, ahol elvégzik ezt a fázist is.

Mikroszálas törlőkendők rendelése itt

Mikroszálas törlőkendők készítése – minőség ellenőrzés és csomagolás

A mikroszálas törlőkendők a termelés minden fázisában különlegesen szigorú ellenőrzésnek vannak kitéve. A fonal vásárlásakor véletlenszerűen ellenőrzik a súlyát, melynek meg kell felelnie az előre meghatározott standardoknak (a könnyebb fonal tekercs azt jelezheti, hogy a fonal vékonyabb a szükségesnél és nem lehet belőle elég erős anyagot készíteni). A fehérítő és festéktartályokat ellenőrizni kell, hogy megfelelő legyen az összetételük.

A vizuális ellenőrzés a minőség ellenőrzés kulcsfontosságú része, ezért a gyártási folyamat minden résztvevője meg kell értse a standard követelményeket és folyamatosan ellenőriznie kell a terméket. A mikroszálas törlőkendőket a végső ellenőrzés után kézzel hajtogatják őket, majd az automata csomagoló részlegre kerülnek. A készen csomagolt mikroszálas törlő kendők a raktárba kerülnek, ahonnan az Ön által megadott címre szállítjuk őket.

Reklám mikroszálas törlőkendők rendelése itt!

Egyedi gyártású céges logózott mikroszálas törlőkendőkkel szeretné reklámozni a vállalkozását? Egyedi rendelésre készült céges logózott mikroszálas törlőkendőket szeretne rendelni? Lépjen velünk kapcsolatba most! Tegye fel a kérdéseit, és munkatársunk hamarosan küldi Önnek a kért árajánlatot.

Kérjen árajánlatot e-mailben: info@torlo-kendok.hu.

Az árajánlathoz kérjük minél több rendelkezésre álló információt adjon meg: a kért termék, a kért mennyiség, méret, szín vagy színkombináció, a kért szállítási határidő, a termék súlya, típusa. Ezek az információk sokat segítenek abban, hogy Ön gyorsan kapjon pontos számítások alapján elkészített árajánlatot.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt fogunk dolgozni! A Gifts Service csapata.